Langelands Dykkerklub er åben for alle certificerede & ikke certificerede dykkere (UV og Scuba) uanset uddannelse. Vi lægger vægt på sikkerhed, fortrolighed med personligt udstyr og indstillingen til dykning.

Der bliver arrangeret ture og dyk, der passer alle niveauer og ønsker. Medlemmer er selvfølgelig også velkommen til at arrangere selv. Når du er medlem får du adgang til kalenderen hvor du selv kan invitere de andre dykkere med. Vi har plads til alle og er altid glade for nye medlemmer.

Meld dig ind her!

Vælg medlemstype: (skal udfyldes)

Er du medlem af DSF?
JaNej

Skal læses og markeres før formularen kan afsendes

Priser på medlemsskab

Seniormedlemskab (fra 25 år) 600 kr./år
Ungdomsmedlemskab (fra 18-24 år) 250 kr./år
Juniormedlemskab (fra 10-17 år)* 250 kr./år
Husstandsmedlemskab** 800 kr./år
Passivt medlemskab *** 100 kr./år
Medlemsskab af
Dansk Sportsdykker Forbund
Bemærk at DSF har et gebyr
på 50 kr. ved indmeldelse
+300kr./år

* Kræver forældres/værges skriftlige tilladelse (Se procedure her).
** Et husstandsmedlemsskab indbefatter personer boende på samme adresse.
*** Passive medlemmer kan deltage i arrangementer i klubbens lokaler, men ikke i den aktive udøvelse af sporten.

Klubben har indgået aftale med Dansk Sportsdykker Forbund, og det er nu muligt for en merpris, at tegne medlemsskab i klubben og samtidig blive medlem af Dansk Sportsdykker Forbund. Du kan læse mere om fordelene her.

Alle kontingenttyper gælder for indmeldelse og kontingent i hele regnskabsperioden fra 1. januar til 31. december og der kompenseres ikke for indmeldelse midt i perioden. Vores vedtægter kan læses her

Deltagelsen i klubbens aktiviteter er under eget ansvar! Klubben har ikke en forsikring som dækker medlemmer.
Ved indmeldelse acceptere du, at du selv skal sørge for at have fornøden ulykkesforsikring, som dækker under dykning og øvrige klubaktiviteter. (evt. egen forsikring eller gennem Dansk Sportsdykker Forbund).