Dykkerklubbens Historie

Langelands Dykkerklub startede 2007 med et par håndfulde medlemmer i Rudkøbing. I Bagenkop lå dykkerklubben “proppen” med cirka det samme antal medlemmer.

I 2013 lagde vi de to klubber sammen til en stor Dykkerklub og tog navnet “Langelands Dykkerklub” og vi fik klublokale i Bagenkop på den daværende actionefterskole. I 2014 varsler efterskolen at den lukker, og derefter flyttede vi i egne lokaler på Rudkøbing havn.

I dag er klubben en aktiv klub, med et stigende medlemstal. Vi har løbende aktiviteter for medlemmerne som udgør både flaskedykkere og UV jægere.

Vil du også være med?

Vi er en lille hyggelig klub med gode faciliteter og har Danmarks måske bedste dykkervand med både natur, historie og masser af fisk.

Grej og udstyr

På grejfronten kan vores medlemmer nyde godt af vores udstyr. Vi har tilknyttet en instruktør, som kan uddanne og videreuddanne vores medlemmer – eller kommende medlemmer.

Det betyder, at selv som uerfaren og uden udstyr er det muligt at komme i gang uden de store investeringer. Vi er dog sikre på at du hurtigt bliver bidt af sporten. Du kan læse lidt mere om vores udstyr her.