Ud over at dykke i det Sydfynske øhav tager vi også på arrangerede ture og laver andre aktiviteter i mere sociale sammenhænge. Onsdagsturene afsluttes f.eks. altid med pølser på grillen på stranden og vi stiller gerne op til lidt af hvert hvor det giver mening, 

Tilbagevendende begivenheder er vores Dyk & Pløk med familien hvor vi sammen med familien griller fangsterne på stranden. Et andet event er “skrubbefestivallen” hvor hver deltager tilbereder en fisk efter egen opskrift og vi så smager på hinandens retter. Dette event har desuden deltagelse af en kok fra Restaurant Resume som bedømmer de bedste retter.

Af ture til andre farvande skal nævnes den årlige tur til Limfjorden mellem jul og nytår efter østers og hummer (men der er selfølgelig flere ture derop i løbet af året). Desuden er der i september i år (2023) en 10-dages tur til store oplevelser under vandet i Hitra i Norge. 

Sidst men ikke mindst skal det nævnes at vi stort set hvert år har medlemmer der deltager i udtagelsesstævner til landsholdet ligesom der altid er flere medlemmer der deltager i DM i undervandsjagt – fordi det er sjovt! Og at det kan give store oplevelser samt flotte præstationer viste de seje piger i klubben da de i 2022 lavede nogle vildt flotte præstationer til Nordisk mesterskab i undervandsjagt – både individuelt (ja, vi har en nordisk mester i klubben) og som hold med en “guldfirer”.